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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Roraima. |
Data corrente: |
19/12/2022 |
Data da última atualização: |
19/12/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SAKAZAKI, R. T.; CHAGAS, E. A.; ABANTO-RODRÍGUEZ, C.; CHAGAS, P. C.; ARAUJO, M. da C. R. de; MONTEIRO NETO, J. L. L.; GRIGIO, M. L.; ZBOROWSKI, L. G. C.; SIQUEIRA, R. H. da S.; AMAYA, J. Z. E. |
Afiliação: |
ROBERTO TADASHI SAKAZAKI, UNIVERSIDADE FEDERAL DE RORAIMA (UFRR); EDVAN ALVES CHAGAS, CPAF-RR; CARLOS ABANTO-RODRÍGUEZ, RESEARCH INSTITUTE OF THE PERUVIAN AMAZON; POLLYANA CARDOSO CHAGAS, UNIVERSIDADE FEDERAL DE RORAIMA; MARIA DA CONCEIÇÃO ROCHA DE ARAUJO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE RORAIMA; JOÃO LUIZ LOPES MONTEIRO NETO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE RORAIMA; MARIA LUIZA GRIGIO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE RORAIMA; LUIZ GUILHERME CARVALHO ZBOROWSKI, UNIVERSIDADE FEDERAL DE RORAIMA; RAPHAEL HENRIQUE DA SILVA SIQUEIRA; JORGE ZAMIR ERAZO AMAYA, NATIONAL UNIVERSITY OF AGRICULTURE (HONDURAS). |
Título: |
Selection of Myrciaria dubia clones under conditions of the savanna/forest transition of Roraima through multivariate analysis. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Agronomía Colombiana, v. 40, n. 1, p. 3-11, 2022. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Camu-camu (Myrciaria dubia), a fruit from the Amazon region, has received attention due to its high content of antioxidant compounds such as ascorbic acid and polyphenols. This study's objective was to select camu-camu clones according to their morphological characteristic using multivariate analyses. |
Palavras-Chave: |
Camu-camu; Clonal tests. |
Thesagro: |
Myrciaria Dubia. |
Thesaurus Nal: |
Domestication; Genetic improvement. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Roraima (CPAF-RR) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 3 | |
3. | | GAVIOLLI, V. R. N.; BUZANSKSA, M. E.; CRUZ, V. A. R.; SAVEGNAGO, R. P.; MUNARI, D. P.; FREITAS, A. R. de; ALENCAR, M. M. de. Genetic associations between weight at maturity and maturation rate witn ages and weights at first and second calving in Canchim beef cattle. Journal of Applied Genetics, v. 53, p. 331-335, 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 3 | |
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